08 - 647 55 69
Måndag - Fredag
Lördag
Söndag
09-18
10-15
Stängt
Då de flesta nyare bilar har en databox så kan vi med våra diagnosverktyg felsöka bilen och nollställa servicelampan. Stämpel i serviceboken, unik prisgaranti och reservdelar med minst tre års garanti.
  • Från 499kr Diagnos & Felsökning Ibland fungerar inte bilen riktigt som den ska, eller något går sönder men man vet inte riktigt vad. Då behöver en diagnos eller felsökning utföras på bilen för att vi ska veta vad som behöver repareras. Olika fel är olika svåra att hitta. Ibland räcker det med en felkodsavläsning eller mindre kontroll av bilen, men ibland behöver det göras en omfattande felsökning för att hitta vad som behöver åtgärdas. Innan vi utför några reparationer kommer du få ett kostnadsförslag att ta ställning till. Ring vår bokning så berättar vi mer.
  • Från 499kr Byte av bromsklossar Vi byter till nya fina bromsklossar då du kan stanna säkert
  • Från 1399kr Basservice Vi ser över alla vätskor i bilen; olja, kylarvätska, spolarvätska, servo och bromsar. Sedan felsöker vi bilen manuellt.
  • Rostskyddsbehandling
  • Vätskekontroll Vi byter oljan och fyller på med en fin helsyntetisk olja. Samtidigt skiftar vi naturligtvis oljefiltret.
    Vi fyller också på spolarvätska och ser till att kylarvätskan är riktig.
Bara det bästa är bra nog
Drop in och
tidsbokning
Produkter med lika hög kvalitet som de mest kända rekonditioneringsfirmorna